ОТВОРЕН КОНКУРС ЗА РАДИОНИЦЕ

Фестивал еколошког позоришта за децу и младе вас позива да се пријавите за водитеље радионица на 26. ФЕП-у, који ће бити одржан од 20. до 23. августа у Бачкој Паланци.
Драмске, едукативне, еколошке, музичке и креативне радионице за све узрасте, једнодневне, дводневне или тродневне, добродошле су да постану део нашег Фестивала.

Заинтересовани водитељи могу да пријаве неколико радионица, али у том случају попуњава се пријавни формулар за сваку радионицу засебно. Потребно је водити рачуна да се различите радионице одвијају различитим данима. Уколико пријавите више различитих радионица, може да се деси да само једна буде прихваћена.

Битна напомена, радионица неће бити прихваћена уколико је у истом облику била део програма у последње две године.

На самом Фестивалу, радионице се реализују у јутарњим часовима (од 10 до 12ч), а најчешће се одвијају на отвореном – у природи. Последњег фестивалског дана, у оквиру програма свечаног затварања, предвиђена је презентација радионичарског стваралаштва на којој водитељи заједно са учесницима радионице имају прилику да кроз 10-минутни наступ представе свој рад публици.

Рок за пријаву је 15. април, а о прихватању радионице бићете обавештени најкасније 15 дана од приспећа ваше пријаве.

Пријавите се путем попуњавањем формулара на >>> овом линку. <<<